میهن ساختمان

سازه های پارچه ای اطلس کد: sa57583vzrj3hg

خرید و فروش آنلاین ملک
زمینه های فعالیت :
همگام با فن‌آوری روز دنیا و بمنظور گشایشی جدید در صنعت ساختمان، شرکت سازه‌های پارچه‌ای اطلس سان در سال 1385 تأسیس و فعالیت خود را در عرصه‌ی نوظهور سازه‌های پارچه‌ای در کشور آغاز کرد. از آنجایی که تجارب کافی و حرفه‌ای در کشور وجود نداشت، این شرکت با استفاده از خدمات فنی شرکت همکار (شرکت ستیم نمایندگی مهندسین مشاور Setec Batiment فرانسه در ایران) فعالیت خود را در زمینه طراحی این نوع از سازه‌ها شروع نمود و در ادامه به منظور افزایش توانمندی فنی، با بررسی امکانات نرم‌افزار‌های Easy، Forten و NDN که بطور اختصاصی برای طراحی سازه‌های پارچه‌ای تولید شده‌اند، نرم‌افزار Easy را برای استفاده در تحلیل و طراحی سازه‌های پارچه‌ای انتخاب نمود.

پس از تجهیز دفتر فنی، امکانات کارگاهی نیز با بهره‌گیری از فضا، ابزار و ماشین آلات مناسب مهیا گردید تا با اجرای آموزش‌های لازم در کنار تجارب عملی، دارا بودن گروه فنی و اجرائی کارآمد نیز به توانمندی‌های این شرکت افزوده شود. این ویژگی انحصاری سبب گردید که در سال‌های آغازین فعالیت با کسب رتبه کیفی قابل قبول در زمینه تولید سازه‌های پارچه‌ای، از پشتیبانی تولید‌کنندگان معتبر پارچه اروپایی نظیر Serge Ferrari فرانسه و Verseidag آلمان برخوردار و در اجرای پروژه‌های بزرگی که با همکاری شرکت‌های مهندس مشاور و پیمانکار کشور رقم خورده، از بهترین محصولات پارچه‌ای استفاده نماید.

هم اکنون نیز این شرکت توانسته با توجه به پشتوانه حرفه‌ای و کاری خود در اجرای اکثریت قریب به اتفاق پروژه‌های سازه پارچه‌ای کشور با ابعاد و پیچیدگی‌های خاص فعال بوده و در این رابطه نه تنها موفق به کسب رضایت کارفرمایان خود شده، بلکه با مشارکت شرکت‌های خارجی همکار، بازارهای کشورهای همسایه را هدف قرار دهد.





صنعت ساختمان با توجه به گستردگی و فراگیری ذاتی خود همواره توانسته خود را همپا با سایر صنایع کاربردی در زندگی انسان‌ها، از نوآوری و فن آوری روزآمد برخوردار نماید. در این راستا هر روز شاهد ابداع روش‌های تولید مصالح مصرفی با خواص و ویژگی‌های منحصر بفرد بوده که همگی در خدمت استفاده آسان‌تر با کیفیت و کارایی بیشتر می‌باشد.

متخصصین این صنعت نه تنها به ایجاد تنوع در تولید مصالح فلزی و بتنی اکتفا ننموده‌اند، بلکه با الهام از طبیعت و استفاده از تجارب تمدن‌های کهن، مواد و مصالح جدیدی را در ساخت و سازها بکار گرفته‌اند که در بدو امر تعجب همگان را به همراه داشته و در این مسیر هر روز شاهد تولید و ابداع روش‌های نو بوده که در خدمت مصرف‌کنندگان از یکسو و گشایش بازارهای جدید از سوی دیگر است.

امروزه با نگاهی دقیق به تغییرات عمده شرایط اقلیمی و آب و هوایی، تمایل به در دست گرفتن عامل زمان و کنترل و کاهش آن به منظور صرفه‌جویی در هزینه‌ها از دید اقتصادی و تنوع بخشی بدون مرز در طراحی ساختمان‌ها و بناها، نوع جدیدی از مصالح کاربرد یافته که در سازه‌هایی بنام پارچه‌ای، غشایی و یا کششی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این مصالح که از پوشش سرپناه‌های دوران کهن الهام گرفته توانسته در گسترش و پویایی صنعت ساختمان نقش به سزایی ایفا و از جایگاه ویژه‌ای برخوردار گردد. شروع استفاده از این ایده از نیمه دوم قرن بیستم مرسوم و بطور جدی کاربرد وسیعی بخصوص در بناهای ورزشی بدست آورد.

این نوع سازه‌ها، تلفیقی از عناصر صلب سازه‌ای ساخته شده از مصالح فلزی و بتنی و حتی چوبی با نوعی صفحات انعطاف پذیر است که بطور عمده از الیاف پلی اتیلن مقاوم، الیاف پلی استر با روکش PVC، الیاف فابیرگلاس با رویه‌ی تفلن (PTFE) و یا فیلم‌های نازک خاص (ETFE) ساخته می‌شوند. کارایی و شکل‌پذیری این صفحات در خلق آثار و اشکال متنوع در قالب شکل‌های پایه‌ای مانند خیمه، قوس و زین اسب، توانسته این امکان را برای معماران بوجود آورد تا پوشش‌های خاصی را طراحی نمایند که ضامن تأمین زیبایی از دید عوام و پایداری از نظر متخصصین امر باشند. علاوه بر این، انعطاف‌پذیری مصالح اصلی این سازه‌ها سبب گردیده تا میان طراحان سازه و معماری همکاری بیشتری مصداق یافته تا حدی که در این وادی شاید نتوان با خطوطی پر رنگ، مرزبندی خاصی بین این دو تخصص ترسیم نمود.

تولید این نوع از محصول به دلیل پیچیدگی دانش فنی آن از فناوری متنوعی بهره‌مند است که کشور‌های تولید کننده هر یک بر اساس مطالعات و مهارت‌های کسب شده خود محصولاتی را به بازار عرضه می‌نمایند.

در کنار انعطاف‌پذیری این مصالح، ویژگی‌های دیگری نیز وجود دارد که توجیه کننده استفاده روزافزون از آن است. این ویژگی‌ها به اختصار عبارتند از:

سبکی وزن
مقاومت در برابر بارهای وارده (باد و برف) و پایداری آن در دراز مدت
مقاومت در برابر عوامل جوی و اشعه خورشید
عدم مشارکت در حریق
انعکاس نور خورشید
قابلیت نورپردازی
قابلیت بازیافت در راستای حفظ محیط زیست
.......
استان تهران بزرگراه همت، شیراز جنوبی، کوچه رضوان، پلاک ۱۰ طبقه اول  
آدرس :
info@atlascorp.ir  
ایمیل :
وب سایت(کانال تلگرام) :
تلفن:
1884
تعداد بازدید در یک ماه گذشته:

©1383-1396 کلیه حقوق برای وب سایت میهن ساختمان محفوظ است. طراحی وب سایت: شیرازسان